Wij staan in voor een serene en professionele verzorging van de uitvaartplechtigheid. 

De ceremonie zal altijd geleid worden door dezelfde mensen waarmee je de dagen voor de uitvaart mee gesproken hebt. Als familiebedrijf is dit een groot voordeel dat we kunnen bieden. We staan dicht bij onze klanten en iedereen is perfect op de hoogte van wat er moet gebeuren. Op die manier maken wij van de ceremonie een vredig gebeuren.

Het is evident dat de geloofsovertuiging of levensfilosofie van de overledene centraal zal staan in de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart. Respect voor ieders keuze in dit opzicht is voor ons dan ook niet meer dan logisch. 

Heeft de overledene in zijn of haar wilsbeschikking specifieke wensen opgenomen, of is er als familie een specifiek verzoek, dan zullen wij dit altijd – in de mate van het mogelijke – trachten in te willigen. Zo kan het afscheid van je geliefde gebeuren in een sfeer van herkenbaarheid.

De aula bij ons funerarium bied de mogelijkheid tot ceremonies voor maximum van 100 personen. Bij kleinere groepen kan de ruimte eenvoudig in grootte aangepast worden, zodat er een intiemere sfeer gecreëerd wordt. 

Plechtigheden in onze eigen aula kunnen worden opgenomen of via livestream vertoond.

Contacteer ons voor een kennismaking